Anti-aging (vet- volume - spierrelaxatie)

Wij bieden verschillende mogelijkheden voor gelaatsverjonging. We lichten elke techniek verder toe op de raadpleging omtrent:- Informatie over producten- Prijzen Incl. BTW

Spierwerking:

Dit vermindert als natuurlijk eiwit bepaalde spieractiviteiten. Medische cosmetica wordt gebruikt om de actieve rimpelvorming van het voorhoofd, de frons en de ogen te verzachten. Dit leidt tot een meer natuurlijke en uitgeruste blik.

Het vermindert diepe rimpels in rusttoestand, maar laat deze niet volledig verdwijnen.

Cfr. Raadpleging.

Hoe werkt een tijdelijke spierverlammende behandeling?

We brengen het product rechtstreeks in de spier aan. Hierdoor verdwijnt de rimpel die deze spier veroorzaakt. Dit effect zien we tussen de 10 à 15 dagen na de behandeling. De duur van het effect van deze behandeling is 5 à 6 maanden. Een nieuwe behandeling is altijd mogelijk. Na voldoende herhalingen houdt het effect langer aan.

Welke gelaatszones kunnen behandeld worden?

Volgende gelaatszones zijn mogelijk:

  • Voorhoofdsrimpels
  • Fronsrimpels
  • Kraaienpootjes aan de ogen

Wat meteen na de behandeling?

Door veel te fronsen en de wenkbrauwen op en neer te trekken of de ogen samen te knijpen spant u de spieren op. Dat is prima, want hierdoor wordt een verdeling gestimuleerd.

Volume behandeling

Tijdens het verouderingsproces van het gelaat stellen we een natuurlijke afbraak van lichaamseigen collageen en vet vast. Deze bestanddelen zijn belangrijk voor het behoud van huidvolume, huidflexibiliteit en huidkracht. Het verlies hiervan zorgt voor een slapper huid en een minder frisse uitstraling. We moeten het volume en het lichaamseigen collageen herstellen om een beter resultaat te bereiken.Dit kan bereikt worden door injecties.

Diepere rimpels strijken we glad door deze op te vullen met een volume toename. Ook voor het opvullen van lippen, gebruiken we volume. Cfr. Raadpleging.

Er bestaan verschillende technieken:

- een indirecte injectie
- een waaiertechniek
- een Bolustechniek

Hierdoor worden niet alleen de rimpels opgevuld, maar we creëren eveneens een liftend effect. Bovendien wordt de productie van collageen gestimuleerd, welke op termijn leidt tot een sterkere huidstructuur.

Lipofilling - eigen vet voor volumetoename

Bij lipofilling vullen we rimpels, plooien, uitzakkingen of huidonregelmatigheden op met lichaamseigen vet. Wij passen deze techniek al meer dan twintig jaar met succes toe.

Via een kleine snee verwijderen we eerst vet ter hoogte van de navel. Nadien bereiden we dit vet voor om het vervolgens met naaldjes gericht in te brengen in het gelaat.

Dankzij deze techniek overleeft een maximum van het aantal ingebrachte cellen. Een klein van het ingebrachte vet zal resorberen of ‘verlittekenen’. Een tweede of derde injectie mag u dan ook nooit uitsluiten.

Eigen vet heeft als grote voordeel dat het geen allergie kan opwekken. Het is een volledig natuurlijk materiaal, afkomstig van de patiënt zelf.

U ziet het effect meteen wanneer de meeste zwelling is verdwenen.

  • Behandeling voorhoofd: 150 euro + 21% BTW
  • Behandeling kraaienpoten: 100 euro + 21% BTW
  • Behandeling glabella: 168 euro + 21% BTW
Het team Klinieken Vraag & antwoord

Raadpleging op afspraak

Tel: 011 671 496